Handelsbetingelser & privatlivspolitik

HANDELSBETINGELSER

De betingelser du finder herunder, gælder for alle køb hos kagetid.dk, spisetid.dk og livogsimone.dk. For abonnementsbetingelser klik her.  

Alle aftaler om køb indgås med:

Kagetid I/S

Albuen 14

6000 Kolding

Cvr. nr: 39638126

E-mailadresse: info@livogsimone.dk

(“Kagetid”)

Ordrebekræftelse

Når du har gennemført din ordre, vil du modtage en automatisk genereret bestillingsbekræftelse. Vi gør opmærksom på, at denne bestillingsbekræftelse kun er en bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre.

Bestillingsbekræftelsen er ikke bindende for Kagetid, da vi har behov for at tjekke vores lager, før vi kan garantere dig de varer du ønsker.

Så snart vi har godkendt din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse og når din ordre er afsendt, sender vi dig en kvittering for dit køb, samt informationer om forsendelsen.

Priser

Alle priser er oplyst inklusive alle afgifter og moms. Prisen på de bestilte varer bliver fastlåst på bestillingsdatoen. Du kan herefter ikke opleve udsving i prisen.

Der tages forbehold for åbenlyse fejl i prissætningen på hjemmesiden.

Du kan betale med kreditkort (Visa, Dankort, MasterCard, Maestro) eller via MobilePay. Pengene trækkes først fra din konto når varerne har forladt vores lager.

Levering og fragtomkostninger

Vi bestræber os på at afsende dine varer indenfor 1-2 hverdage.

I visse tilfælde, kan du forudbestille varer på vores webshop. I dette tilfælde vil du få oplyst den estimerede leveringstid.

Hvis varerne mod forventning skulle blive forsinket, vil du blive kontaktet.

Vi gør opmærksom på, at hvis du har bestilt flere varer samtidigt, der har forskellig leveringstid, sender vi først varerne når alle produkter er klar til forsendelse.

Når du bestiller varer hos os leverer vi i hele Danmark, dette gælder dog ikke Grønland og Færøerne.

Du betaler selv for levering og prisen afhænger af hvilken levering du ønsker.

Levering til erhvervsadresse: DKK 45

Levering til pakkeshop: DKK 40

Levering til privatadresse: DKK 69

Du vil ved afsendelse fra vores lager modtage et forsendelsesnummer, så du kan følge varerne helt til det aftalte leveringssted.

Har du ved en fejl opgivet forkert adresse der er skyld i at varerne kommer retur til os, forpligter du dig til at betale for en eventuelt genforsendelse.


Hvis du nægter at modtage varerne ved levering, forpligter du dig til at betale de omkostninger vi har forbundet med dette. Ønsker du at benytte din fortrydelsesret skal du ikke nægte modtagelse, men i stedet følge vejledningen i afsnittet om fortrydelsesret nedenfor.

Vi benytter os hovedsagligt af GLS og de bestræber sig på at du har modtaget varerne indenfor 1-4 hverdage efter afsendelse fra vores lager.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, fra det tidspunkt du modtager varerne.

Vi gør opmærksom på, at vi kun modtager ubrugte varer retur, med fuld refundering af varens pris og hvis varerne er en del af at sæt, kan du kun returnere hele sættet.

Modtager vi varer retur som har været i brug, forpligter du dig til at betale for værdiforringelsen. Vi anbefaler derfor at du sender varen retur til os ubrugt og i original emballage.

Har du bestilt en specialfremstillet varer, er fortrydelsesretten bortfaldet. En specialfremstillet varer kan være en signeret bog, produkter med navn efter ønsker og lignende.

Ønsker du at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du kontakte os på info@livogsimone.dk.

Herefter skal du pakke din ordre forsvarligt ind og returnere den til os på adressen:

Kagetid I/S

Albuen 14

6000 Kolding

Att. Retur
Husk at notere dit ordre nr. 

Du skal selv betale fragtomkostninger i forbindelse med returnering.

Hvis du fortryder dit køb, vil du blive tilbagebetalt på samme måde som du har betalt for varen. Betalingen kan være op til 14 dage undervejs.

Vi gør opmærksom på, at vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget dokumentation for at du har afsendt varen.

BEMÆRK: DU SKAL RETURNERE PAKKEN PÅ OVENSTÅENDE ADRESSE, DU KAN DESVÆRRE IKKE SENDE RETUR MED DAO, DA DE IKKE LEVERER I PAKKESHOP, DA VI IKKE HAR ÅBENT NÅR DE LEVERER! 

Reklamation

Du har altid 2 års reklamationsret når du handler hos os. Det betyder at du kan klage over fejl og mangler ved varen. Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter du har fået kendskab til problemet.

Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine omkostninger i forbindelse med reklamationen. Det gælder også fragtomkostninger, såfremt du har valgt den billigst mulige fragt i forbindelse med returneringen.

Du skal kontakte os på info@livogsimone.dk inden du returnere varen til os på

Kagetid I/S

Albuen 14

6000 Kolding

Ansvar

Kagetid bærer et almindeligt produktansvar i henhold til gældende lovgivning.

Kagetids almindelige erstatningsansvar er begrænset til det beløb svarende til prisen på din ordre.

Kagetid er ikke ansvarlig for forsinkelse eller manglende opfyldelse af aftalen, hvis der foreligger Force Majeure.

Klagebehandling

Hvis du ønsker at klage, opfordrer vi dig til at kontakte os på info@livogsimone.dk for at finde en løsning.

Hvis du er uenig i vores behandling af din klage, kan du kontakte Center for Klageløsning hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Herefter kan du henvende dig til Forbrugerklagenævnet.

 

PRIVATLIVSPOLITIK

Her kan du læse nærmere om hvordan Kagetid I/S (“Kagetid”, “vi”, “vores”, “os”), samt koncernforbundne selskaber, behandler dine personoplysninger. 

Vi behandler dine personoplysninger når du;

  • Besøger vores hjemmeside
  • Laver en bestilling i vores webshop
  • Tegner abonnement på en eller flere af vores services
  • Hvis du ønsker at modtage markedsføring fra os
  • Hvis du søger et arbejde hos os
  • Når vi kommunikerer med dig
  • Hvis vi modtager dine personoplysninger fra tredjemand

Vi er den Dataansvarlige

Når vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med en af ovenstående situationer, er vi den Dataansvarlige.

Kontaktoplysninger

Kagetid I/S

Albuen 14

6000 Kolding

Cvr. nr: 39638126

E-mailadresse: info@livogsimone.dk

Formål og retsgrundlag

Vi behandler dine personoplysninger til forskellige formål og du kan læse nærmere om de forskellige formål, samt på hvilket retsgrundlag dine personoplysninger behandles.

Vi behandler alle personoplysninger med hjemmel i Europa-Parlamentets og Rådets forordninge (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger og om ophævelse af direktiv 95/46/EF (“GDPR”) og Lov 2018-05-23 nr. 502 om supplerende bestemmelser til forordning om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger (“Databeskyttelsesloven”).

Besøg på vores hjemmeside

I forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside indsamler vi cookies. Du kan læse nærmere i vores cookiepolitik her. De personoplysninger vi indsamler om dig, ved besøg på vores hjemmeside, kan være din IP-adresse eller andre almindelige personoplysninger. Vi indsamler oplysningerne for kunne forbedre kundeoplevelser, lave statistik over besøg og målrette vores markedsføring. Retsgrundlaget for vores behandling er GDPR artikel 6, stk. 1, litra a, idet du har afgivet dit samtykke til vores brug af cookies.

Bestilling af varer på vores webshop og tegning af abonnementservice

Når du bestiller en eller flere varer på vores webshop eller tegner et abonnement hos os, har vi brug for dine personoplysninger for at kunne opfylde vores forpligtelse i forbindelse med aftalen. Retsgrundlaget for vores behandling er GDPR artikel 6, stk. 1, litra b.

Markedsføring

Hvis du har skrevet dig op til at modtage vores nyhedsbrev eller anden markedsføring fra os, behandler vi dine personoplysninger hertil. Retsgrundlaget for vores behandling er GDPR artikel 6, stk. 1, litra a.

Jobs

Hvis du sender os en ansøgning til et job (både opfordret og uopfordret) anser vi din ansøgning som værende samtykke til at vi må behandle dine personoplysninger. I disse tilfælde vil vi behandle dine personoplysninger i maksimalt 6 måneder, hvorefter de slettes.

Retsgrundlaget for vores behandling er GDPR artikel 6, stk. 1, litra a.

Øvrig kommunikation


I visse tilfælde kommunikerer vi med dig. Det kan f.eks. være ved telefonopkald, e-mail eller via brevpost. I den forbindelse behandler vi dine personoplysninger, med det formål at forfølge vores legitime interesse i at opretholde kommunikationen og til eventuel dokumentation for indgåede aftaler. Retsgrundlaget for vores behandling er GDPR artikel 6, stk. 1, litra f.

Oplysninger modtaget fra tredjemand

I sjældne tilfælde modtager vi dine personoplysninger fra tredjemand. Det kan f.eks. være fra en ven, et familiemedlem eller en kollega. I den forbindelse kan vi behandle dine personoplysninger for at forfølge en legitim interesse. Retsgrundlaget for vores behandling er GDPR artikel 6, stk. 1, litra f.

Typer og kategorier af personoplysninger

Vi behandler kun de personoplysninger der er nødvendige til opfyldelse af det bestemte formål.

De oplysninger vi behandler omfatter:

Navn, adresse, telefonnummer, e-mail, alder, køn, IP-adresse, oplysninger om adfærd i forbindelse med brug af cookies, cv, ansøgning og eventuelle personoplysninger du selv vælger at give os.

Videregivelse af personoplysninger og overførsel til tredjelande

Vi deler kun dine oplysninger, når det er strengt nødvendigt til opfyldelse af de forskellige formål angivet ovenfor. Du kan se hvilke Databehandlere vi benytter os af her. I sjældne tilfælde videregiver vi dine personoplysninger til lande udenfor EU. De databehandlere vi benytter udenfor EU kan du se på listen over Databehandlere. I de tilfælde, hvor vi benytter Databehandlere uden for EU, stiller vi krav om at Databehandlerne behandler dine personoplysninger efter reglerne i GDPR.

Opbevaring

Vi behandler dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for det formål de er indsamlet til. Når formålet er opfyldt eller ikke længere til stede, så vil dine personoplysninger blive slettet inden for maksimalt 12 måneder.

Dine rettigheder

Da vi behandler dine personoplysninger, har du selvfølgelig en række rettigheder du kan gøre brug af. Her giver vi dig et indblik i hvilke rettigheder du har. Hvis du ønsker at gøre brug af en af dine rettigheder, kan det gøres ved at kontakte os på info@livogsimone.dk.

Tilbagetrækning af samtykke

Hvis vi behandler dine personoplysninger på baggrund af GDPR artikel 6, stk. 1, litra a, kan du altid tilbagekalde dit samtykke. Det gør du ved at kontakte os eller benytte dig af det link du modtager i henvendelser fra os.

Indsigt

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger vi behandler om dig.

Berigtigelse

Hvis du opdager at vi har forkerte oplysninger registreret om dig, har du ret til at få dem rettet.

Retten til at blive glemt

Du kan have ret til at få dine behandlede personoplysninger slettet.

Dataminimering

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne - bortset fra opbevaring - med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Indsigelse

Du kan gøre indsigelse over for profilering eller automatiske afgørelser.

Dataportabilitet

Du har ret til at få overført de personoplysninger vi behandler om dig til en anden dataansvarlig, ligesom du har ret til selv at modtage disse oplysninger.

Klage

Hvis du ønsker at klage over en behandling af dine personoplysninger, kan dette gøres på info@livogsimone.dk. Hvis du ikke er tilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du også vælge at klage til Datatilsynet. Det kan du gøre via Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk.